AĞRI / MERKEZ - Yunus Emre İlkokulu

MUSTAFA TAŞTAN - OKUL MÜDÜRÜ

1980 yılında Ağrı ili Ozanlar Köyü’nde dünyaya geldi. İlköğrenimini Ozanlar Köyü İlkokulunda tamamladı. Ağrı Atatürk Ortaokulu ve Naci Gökçe Lisesini bitirdi. Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Ağrı ili Merkez Cumhuriyet İlkokuluna 2006 yılında Sınıf öğretmeni olarak atandı. Sekiz yıl öğretmenlikten sonra aynı okulda okul müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2016 Eylül ayında aynı okulda kurucu müdür olarak göreve başladı. 2017 yılında aynı okulda okul müdürü olarak asaleten atanmıştır. Cumhuriyet İlkokulu müdürlüğü görevindeki süresi dolduktan sonra 2022 yılında Yunus Emre İlkokuluna müdür olarak atanmıştır. Halen bu görevini sürdürmektedir. 2019 yılında Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 2022 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde Eski Türk Edebiyatı alanında yüksek lisansını yaptı. Aynı zamanda Yazar olan Mustafa Taştan’ın yayımlanmış 10 adet hikâye kitabı bulunmaktadır. Eğitim çalışmalarının yanı sıra sivil toplum çalışmalarında da aktif olarak yer alan Mustafa TAŞTAN, yerel ve ulusal çapta faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunda kurucu başkan, başkan, üye, eğitmen ve gönüllü olarak çalıştı. Ulusal ve yerel medyada yazı ve makaleleri bulunan Mustafa TAŞTAN evli ve üç çocuk babasıdır.